ΤΕΝΤΕΣ, ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ - ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΤΕΝΤΕΣ

● Τέντες με αντηρίδες. Αντηρίδες αλουμινίου, σιδερένιες, γαλβανιζέ, για σταθερότητα και λειτουργικότητα.

● Τέντες με βραχίονες, όταν ο χώρος σας δεν επιτρέπει τις αντηρίδες. Χαρακτηριστικά των βραχιόνων, η αντοχή, η λειτουργικότητα και το καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Σας προστατεύουν από τον ήλιο και δεν περιορίζουν την οπτική επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο.  

● Τέντες κάθετες – Ριντό. Οι τέντες που χρησιμοποιούμε για να κλείσουμε κάθετα ένα μέρος του μπαλκονιού και να το προστατεύουμε 100% από τη βροχή και τον αέρα. Δίνουν, έτσι, το επιθυμητό αεροστεγές και υδατοστεγές αποτέλεσμα στους χώρους που τοποθετούνται.

ΤΕΝΤΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

● Τέντες με ζελατίνα

● Ζελατίνα με οδηγούς αλουμινίου για πλήρη στεγάνωση του χώρου

● Ειδικές κατασκευές τεντών με ζελατίνα

Οι τέντες με ζελατίνα δεν υστερούν σε χρηστικότητα και αντοχή. Καλύπτουν αποτελεσματικά εξωτερικούς χώρους, χωρίς να περιορίζουν την οπτική σας επαφή με το περιβάλλον, λόγω του διάφανου υλικού τους. Έτσι, τοποθετώντας τέντες ζελατίνας, έχετε όλα τα προνόμια μιας παραδοσιακής τέντας, χωρίς να επηρεάζεται το οπτικό πεδίο της βεράντας σας!

 

ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΡΟΜΑΝ

Η πιο… μοδάτη λύση για τη σκίαση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού ή και του επαγγελματικού σας χώρου. Κατά την πλήρη έκτασή τους, καλύπτουν  όλη την επιφάνεια ενός παραθύρου, ενώ όταν αναδιπλώνονται, είναι σα να μην υπάρχουν! Διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων και υλικών, καλύπτοντας όλα τα γούστα. Τοποθετήστε τις ρολοκουρτίνες της αρεσκείας σας στα παράθυρα της κουζίνας, αλλά και σε μια τζαμαρία στο σαλόνι σας. Προσδώστε, έτσι, στο χώρο σας ένα διαφορετικό… μινιμαλιστικό ύφος!

 

ΠΕΡΣΙΔΕΣ - ΣΤΟΡΙΑ

● Περσίδες σκίασης

● Στόρια αλουμινίου

● Ξύλινα στόρια

Προσφέρουν άψογη αισθητική γραμμή, άριστη προστασία από τον ήλιο, αλλά και ορατότητα. Προσαρμόζονται, επακριβώς, στα μέτρα των παραθύρων σας. Είναι κατάλληλα για γραφεία και κατοικίες. Επιλέξτε το χρώμα, το υλικό, αλλά και τα μεγέθη τους, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας.

 

ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ – ΚΟΥΡΜΠΕΣ (ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ)

● Κούρμπα - κουκουλάκι οβάλ

● Κούρμπα πολυγωνική

● Κούρμπα εισόδου

Οι καποτίνες – κούρμπες (ή κουκουλάκια, όπως λέγονται λόγω του σχήματός τους) είναι ένα ακόμα είδος εξωτερικής σκίασης. Συνήθως τοποθετούνται πάνω από εισόδους ή πάνω από βιτρίνες καταστημάτων, όπου το μεγάλο μέγεθος μια τέντας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ειδικές ανάγκες σκίασης που προκύπτουν. Προστατεύουν και αυτές από τις καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας όμως ένα διαφορετικό, μοναδικό ύφος! Επιλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που αρμόζει στο δικό σας χώρο και εντυπωσιάστε, καθώς μια τέντα κούρμπα έλκει, πραγματικά, τα βλέμματα, προσδίδοντας ένα… κλασικό στυλ στην είσοδο του σπιτιού σας! Επιλέξτε, ακόμα, σταθερά κουκουλάκια – κούρμπες, που δεν ανοιγοκλείνουν, κουκουλάκια με χειροκίνητο μηχανισμό ανοίγματος, αλλά και καποτίνες εξοπλισμένες με αυτόματο μηχανισμό ανοίγματος/κλεισίματος.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

● Μοτέρ τέντας χωνευτό

● Μοτέρ τέντας εξωτερικό

● Ανεμούριο ήλιου – αέρα

● Χρονοδιακόπτες

Αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε της τεχνολογίας, σας προσφέρουμε ποικίλες λύσεις αυτοματισμών, όσον αφορά στον τύπο σκίασης του χώρου σας. Μπορεί να στοιχίζουν περισσότερο, αλλά σκεφθείτε ότι με το πάτημα ενός κουμπιού, χειρίζεστε την τέντα σας! Τα μοτέρ της τέντας μπορεί να συνδεθούν και με αισθητήρες, όπως αισθητήρες βροχής, αέρα, ήλιου. Προγραμματίστε ακόμα και την ώρα που θα ανοίγει και θα κλείνει το σύστημα σκίασης του χώρου σας! Τελικά, αποκτήστε και εσείς… ένα έξυπνο σπίτι! Ο αυτοματισμός, επίσης, μιας τέντας έχει ως αποτέλεσμα το απρόσκοπτο και πλέον σωστό τέντωμα και μάζεμα του πανιού, αυξάνοντας, έτσι, τη διάρκεια ζωής του. Αν δεν θέλετε, λοιπόν, να μείνετε στον κλασικό τρόπο ανάσυρσης της τέντας σας, επιλέξτε έναν τύπο αυτοματισμού και διευκολύνετε τη ζωή σας!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΝΤΑΣ

Η εταιρεία Χρήστος Μινέτος, στην Κεφαλονιά, αναλαμβάνει και τη συντήρηση – επισκευή της τέντας σας. Τώρα, οι παλιές σας τέντες μπορεί να γίνουν σαν καινούριες! 

Επικοινωνήστε μαζί μας,

 για να αλλάξετε το πανί της παλιάς σας τέντας, επιλέγοντας τεντόπανα από την εταιρεία μας. Τεντόπανα αρίστης ποιότητας, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, σε ποικίλα και πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, για όλα τα γούστα. Φροντίστε, όμως, και μόνοι σας για τη μακροζωία της τέντας σας. Διατηρήστε τη καθαρή, ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο να σαπίσει το πανί. Απομακρύνετε πάντα τους λεκέδες που εμφανίζονται, ενώ μην αφήνετε τα νερά της βροχής να λιμνάζουν στα τεντόπανα. Θυμηθείτε να καθαρίζετε το ύφασμα όταν είναι στεγνό, ενώ μετά το πλύσιμο, αφήστε την τέντα να στεγνώσει εντελώς. Το ίδιο και αμέσως μετά τη βροχή. Κατεβάζετε, πάντα, εντελώς τις τέντες σας, για να στεγνώσουν στον ήλιο. Μην αμελείτε, επίσης, να επιδιορθώνετε, άμεσα, τα σχισίματα και τις φθορές στα τεντόπανα. Τέλος, στις ακραίες καιρικές συνθήκες και τους δυνατούς ανέμους, μην ξεχνάτε να μαζεύετε τις τέντες σας.